U čast platinastog jubileja Elizabete II., odnosno u čast 70 godina od stupanja na dužnost britanske kraljice, ali i kako bi ojačali političke veze Ujedinjenog Kraljevstva sa zemljama Commonwealtha, Catherine Middleton i princ William trenutno se nalaze na turneji po Karibima.

U prvim danima svojeg posjeta rajskom otočju u Karipskom moru kraljevski par posjetio je Belize i pitoreskno seoce Hopkins, gdje su imali prilike saznati više o proizvodnji kakaa, kušati lokalnu kuhinju, ali i zaplesati s domaćinima tradicionalne plesove na pijesku.

Za ovu priliku vojvotkinja od Cambridgea odabrala je lepršavu plavu haljinu s upečatljivim cvjetnim uzorkom američke dizajnerice Tory Burch.



Točnije, odabrala je strukirani model sa suknjom A-kroja i naglašenim kratkim rukavima koja je napravljena od kombinacije pamuka i najlona.

Odvažniji kroj s dubljim dekolteom logični je izbor za ovu destinaciju, na kojoj temperature dosežu i 30 Celzijevih stupnjeva u ovom dijelu godine.



Catherine Middleton haljinu je sparila s pletenim sandalama-platformama koje potpisuje Stuart Weitzman. Riječ je o modelu Minx s otvorenim prstima i petom te platformom od 10 centimetara napravljenoj u boji kože koja vizualno produžuje noge i cijelu figuru.

Vojvotkinja od Cambridgea je velika ljubiteljica ovog tipa obuće koji preferira nositi u toplijem dijelu godine. Dakako, gotovo nikada kada je u blizini kraljice Elizabete II.



Iako ne postoje službena pravila o obući koja se mora nositi tijekom protokolarnih dužnosti, kraljica nije ljubiteljica platformi, otkrili su izvori bliski Kennsingtonskoj palači. Stvarno ih ne voli i to znaju sve žene u obitelji te ih izbjegavaju nositi u njezinom društvu.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Kraljevska haljina koja mrak izgleda na brinetama

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Široke hlače koje izdužuju noge i stanjuju figuru

Catherine Middlton kombinaciju je upotpunila s osebujnim parom plavih naušnica Charlie iz Sezanea i pletenom smeđe-crvenom torbicom Anye Hindmarch, koju je prvi put nosila na turneji po Kanadi 2011. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju