Catherine Middleton pojavila se drugi put u javnosti nakon objave trudnoće. Lijepa trudnica nosila je haljinicu s cvjetnim uzorkom nježne ružičaste boje te pokazala decentnu promjenu frizure za pomalo neobičan susret

Catherine Middleton, njezin suprug princ William i šogor princ Harry pojavili su se u ponedjeljak popodne na kolodvoru Paddington u Londonu gdje su se okupila djeca iz humanitarnih udruga čiji rad podržava kraljevska trojka.

Catherine Middleton pojavila se drugi put u javnosti nakon objave trudnoće te pokazala decentnu promjenu frizure

Bila je ondje i ekipa nadolazećeg filma "Paddington 2", nastavka filmske adaptacije priče o slavnom istoimenom medvjediću koji je postao dio britanske kulture i svojevrsni zaštitni znak Velike Britanije.

Naravno da je ondje bila i glavna zvijezda filma medvjedić Paddington, odnosno glumac odjeven u kostim medenog medvjeda.

Njegovu šarmu nije odoljela ni vojvotkinja Catherine koja je s medvjedićem zaplesala na kolodvoru, a osmijeh joj nije silazio s lica.


Za ovu veselu prigodu 35-godišnja kraljevna, koja čeka treća dijete, odjenula je elegantnu haljinicu brenda Orla Kiely nježne ružičaste boje s cvjetnim motivima koja je u struku i oko vrata ukrašena crnom vrpcom.

Kreaciju koja prati liniju tijela kombinirala je uz crne salonke na deblju potpeticu i crnu clutch torbicu, a od modnih dodataka nosila je i ručni sat.

Primjetna je bila i decentna promjena frizure – Catherine je malo skratila kosu te je uobličila velikim loknama.

Zanimljivo je da je za svoje prvo pojavljivanje u javnosti nakon objave treće trudnoće, prošli tjedan Catherine Middleton izabrala haljinu nježno plave boje te tako, nakon izdanja u ružičastoj, zagolicala znatiželju javnosti – hoće li treća kraljevska beba dječak ili djevojčica?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju