Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea posjetili su školu "School 21" u Stratfordu, okrugu u istočnom dijelu Londona. Škola se ponovo otvara nakon stroge karantene koja je provedena u Velikoj Britaniji.

Vojvotkinja i vojvoda razgovarali su s profesorima o svim izazovima rada usred pandemije. Pritom su im čestitali na njihovu velikom trudu i snalažljivosti u ovim teškim okolnostima u kojima se nalazi cijeli svijet.

Catherine Middleton nije propustila priliku razgovarati i s malim učenicima koji su joj razdragano pokazivali svoje školsko igralište.

Vojvotkinja je za ovu prigodu odjenula jednostavnu kombinaciju koja je zahvaljujući jednom odjevnom komadu zapravo vrlo upečatljiva.

Naravno, u pitanju je njezin novi kaput. Uz klasične hlače brenda Jigsaw, pulover s potpisom brenda Boden i salonke od brušene kože, odabrala je predivan ružičasti kaput.

Radi se o modelu pod nazivom Runaway iz nove kolekcije brenda Max&Co., u potpunosti napravljenom od vune. Osim ružičaste varijante, kaput je dostupan u svjetloplavoj, svjetložutoj i tamnosivoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju