Catherine Middleton posjetila je sveučilište UCL u Londonu gdje je razgovarala o mogućnostima obrazovanja za buduće studente. Decentna elegancija bila je pravi izbor za ovu priliku, a vojvotkinja od Cambridgea nosila je Zarinu haljinu u kojoj smo je već vidjeli u siječnju prošle godine.

Još jednu modnu reprizu, velika ljubiteljica recikliranja odjeće ostvarila je s haljinom midi dužine crno-bijelog uzorka. Haljina iz high street trgovine Zara ima duge rukave, podignuti ovratnik na vezanje, V izrez te kopčanje gumbima sprijeda. Za veću udobnost pri nošenju haljina ima elastični struk s unutarnje strane, a tu je i odvojivi pojas od iste tkanine s presvučenom kopčom.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Hlače za "pometanje poda" koje obožavaju i žene u Hrvatskoj

Svakako je riječ o modelu koji laska ženskoj figuri bez obzira na konfekcijski broj te se je i mogla kupiti u veličinama od XS do XXL. Catherine Middleton prvi ju je put nosila lani u siječnju kada ju je kombinirala sa salonkama na block potpeticu dizajnera Gianvita Rossija, a sada je haljinu prikladnu za posao i svaki dan spojila sa sivim štiklama od sjajne kože i s uzorkom nalik krokodilskom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju