Catherine Middleton i princ William posjetili su Ukrajinski kulturni centar u Holland Parku u Londonu. Cilj posjeta, kako su izvijestili iz Kensingtonske palače, bio je da kraljevski par dozna više o izuzetnim naporima koji se ulažu u potporu Ukrajincima u Ujedinjenom Kraljevstvu i diljem Europe.

Catherine i William ondje su se susreli s članovima ukrajinske zajednice te su pomogli u sortiranju doniranih stvari. Vojvode od Cambridgea nosili su mali plavo-žuti bedž, u bojama ukrajinske zastave, sa srcem u sredini, a Catherine je svoj bedž nosila na plavom puloveru od kašmira s potpisom luksuzne modne kuće Alexander McQueen. Boju pulovera vojvotkinja je ciljano odabrala jer odgovara boji zastave Ukrajine, čime je također simbolično izrazila potporu ukrajinskom narodu usred ratnih strahota.

Uz pulover užeg kroja koji seže do struka Catherine Middleton odjenula je crne hlače visokog struka i širih nogavica te uz njih salonke s debljom petom kakve vojvotkinja od Cambridgea često nosi. Model hlača lijepo izdužuje noge i čitavu figuru te je dodatno stanjuje, a uz "pomoć" visokih potpetica taj efekt još je izraženiji.

Slika nije dostupna Catherine vs. princeza Mary: Koja je dama odabrala bolji stajling za susret u Kopenhagenu?

Britanski kraljevski par obišao je Ukrajinski kulturni centar u Londonu u pratnji ambasadora Ukrajine u Velikoj Britaniji Vadima Pristajka i njegove supruge Inne Pristajko. Catherine i William također su razgovarali sa Salehom Saeedom, izvršnim direktorom Obora za hitne slučajeve katastrofe (DEC), krovne grupe britanskih dobrotvornih organizacija.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Trik s najlonkama za još duže i vitkije noge koji se lako kopira

DEC je nedavno pokrenuo Ukrajinski humanitarni apel za pomoć Ukrajincima, kojem je kraljica Elizabeta, kako navode britanski mediji, dala izdašnu donaciju prošli tjedan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju