Catherine Middleton i princ William nastavili su svoju turneju po Karibima, a rajski Belize zamijenili za prekrasnu Jamajku.

Vojvotkinja od Cambridgea oduševila je svojim modnim izborima, a posebice zapanjujućom žutom kreacijom srpske dizajnerice s londonskom adresom Roksande Ilinčić čiji se autorski potpis prepoznaje po haljinama jarkih boja i laskavih krojeva.

Catherine Middleton po Kingstonu je prošetala u haljini nadahnutoj modelom Brigitte u žutoj boji po uzoru na onu sa zastave Jamajke. Riječ je o jarkoj nijansi koja tako dobro stoji brinetama, ali u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen gdje god se nalazili.



Midi haljina sa suknjom A kroja i kratkim rukavima saliveno je pristajala vojvotkinji koja ju je sparila s bijelom Salvatore Ferragamo torbicom i decentnim Sezane naušnicama.

Figuru je produžila osebujnim parom Aquazzurinih Cece salonki s potpeticom od 10,5 centimetara.

Iste štikle nosila je i u zračnoj luci dok su polijetali za Jamajku, a kombinirala ih je s bijelim hlačama predimenzioniranih nogavica Alexandera McQueena, bijelom Mulberry torbicom i crvenim vintage blejzerom Yvesa Sainta Laurenta.

Ovaj blejzer vojvotkinja je kupila prije dvadesetak godina tijekom studija na sveučilištu St. Andrews gdje je upoznala svojeg supruga princa Williama.

Svoju opušteniju stranu Catherine Middleton pokazala je u kolijevki regge glazbe – četvrti Trench Town u Kingstonu koju je posjetila u ležernijoj kreaciji. Prepustila se glazbi i neodoljivim ritmovima u prugastoj haljini bez rukava u kakvoj se rijetko kada pojavljuje u javnosti.

Slika nije dostupna Popularne sandale koje vojvotkinja nikad ne nosi u blizini kraljice Elizabete II.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Haljina posebnog sjaja koja tako lijepo ističe žensku figuru

Vjeruje se kako koraljno-tirkizna haljina do pola lista vintage komad koji potječe iz londonskog butika Willow Hilson Vintage, a iskombinirala ga je sa sandalama otvorenih peta u nude nijansi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju