Catherine Middleton i princ William nastavljaju svoju osmodnevnu turneju po Karibima kojom obilježavaju kraljičin platinasti jubilej. U ponedjeljak su boravili u karipskoj državi Belize. Vojvode od Cambridgea bili su gosti na svečanom primanju priređenom na ruševinama Maja u Cahal Pechu.

Bio je to treći dan njihove kraljevske turneje po Karibima za koji je Catherine Middleton zablistala u večernjoj kreaciji s potpisom britanskog brenda The Vampire's Wife čija je vlasnica Suzie Cave, supruga glazbenika Nicka Cavea.

Njezine kreacije prepoznatljive su po dašku gotik glam stila s velikom dozom finoće i profinjenosti, a upravo je takva i dugačka haljina koju je nosila Catherine. Ružičasta kreacija izrađena je od plisea čije tkanje izgleda poput metalizirnih niti, a metalik sjaj daje haljini vrlo glamurozan i luksuzan dojam.

Catherine nosi model haljine nazvan Light Sleeper (osoba lakog sna) kojeg karakteriziraju rukavi u obliku volana i tanki pojas oko struka, dok donji dio haljine seže do poda te je lepršavog kroja tako da lijepo pada.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Široke hlače koje izdužuju noge i stanjuju figuru

Slika nije dostupna Popularne sandale koje vojvotkinja nikad ne nosi u blizini kraljice Elizabete II.

Predivnu kreaciju koja osvaja bojom i sjajem vojvotkinja od Cambridgea dodatno je podigla clutch torbicom ukrašenom vezom karakterističnim za kulturu Maja i visećim naušnicama orijentalnog dizajna brenda O'nitaa čiji je dizajn inspiriran indijskom i pakistanskom luksuznom modom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju