Vojvotkinja Catherine Middleton i princ William posjetili su kraljevske botaničke vrtove u Kewsu, u kojima je održana promocija inicijative princa Williama "Earthshot".

Obrazovni događaj organiziran je s namjerom da se "djecu potakne na stvaranje velikih, odvažnih ideja za popravak planeta". Okupljanje je održano uoči dodjele nagrada "Earthshot", koja je zakazana za nedjelju.

Odlično raspoloženi vojvotkinja i princ uživali su u druženju s djecom i sudjelovali s njima u raznim aktivnostima. Koristili su igračke superjunaka kako bi ih potaknuli na stvaranje ideja.

Za ovu prigodu lijepa vojvotkinja odjenula je smaragdno zeleni kaput modne kuće Erdem, koji je u javnosti nosila i 2016. godine. S obzirom na to da se zelenoj boji previđa velika popularnost ove jeseni, a trgovine na svojim policama imaju cijeli niz komada u raznim zelenim nijansama, ovo je bez imalo sumnje kaput koji će i pet godina kasnije mnogima zapeti za oko.

Slika nije dostupna Od 149 kuna: 15 haljina dugih rukava u omiljenim nijansama zelene boje

Ovaj statement komad vojvotkinja je uparila s pletenom majicom kratkih rukava u svjetlijoj nijansi zelene boje i crnim elegantnim hlačama širokih nogavica, koje žene posebno vole jer imaju "supermoći" zahvaljujući kojima vizualno sužavaju noge i produžuju figuru. Osim toga, radi se o uvijek nosivom klasiku koji je dobro imati u ormaru za razne prigode, koji posebno dobro izgleda u kombinaciji s cipelama na visoku potpeticu.

Točka na "i" jednostavne kombinacije bila je raspuštena, u valove oblikovana kosa, a vojvotkinja je i nakit svela na minimum, pa je osim ručnog sata, nosila prsten i jednostavne naušnice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju