Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea zahvalili su svim učiteljima diljem Velike Britanije koji tijekom pandemije rade u školama.

Neke od njih i dalje su otvorene kako bi djeca čiji roditelji rade u ustanovama ključnim za borbu protiv koronavirusa imala gdje provoditi vrijeme dok roditelja nema kod kuće.

Catherine i William razgovarali su s učenicima iz osnovne škole Castleton, koja se nalazi u blizini bolnice Burnley, a velik postotak roditelja čija djeca idu u ovu školu radi upravo u toj bolnici.

Svaka čast svima vama. Roditelji sigurno osjećaju olakšanje jer znaju da su njihova djeca u normalnoj okolini, da imaju strukturu i sigurno mjesto, rekla je Catherine u svom obraćanju učiteljima škole.

Vojvotkinja i vojvoda javili su im se videopozivom iz svoga doma u Norfolku i bili su vrlo opušteni tijekom razgovora.

Lijepa Catherine za ovu prigodu odjenula je pulover komercijalnog modnog brenda Zara u takozvanoj senf žutoj boji. Model s napuhnutim rukavima iz prošle Zarine kolekcije u Velikoj Britaniji bio je dostupan po cijeni od 29,99 funti (260 kuna), ali sada je rasprodan.

Žuta je zaista jedna od najljepših boja, a posebno je popularna tijekom proljeća, pa ne čudi da je i vojvotkinja posegnula za njom.

U galeriji pogledajte nekoliko modela pulovera u raznim nijansama žute po uzoru na Catherine Middleton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju