Catherine Middleton privlači pažnju svojim modnim odabirima, a komadi koje nose rasprodaju se za manje od 24 sata.

Nekada bira dizajnersku odjeću s potpisom kao što je ona Jenny Packham ili brenda Alexander McQueen, no voli i cjenovno pristupačnije brendove poput Zare.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Pamučna košulja-haljina koja vizualno smanjuje struk

Vojvotkinja od Cambridgea odabrala je upravo viskoznu midi haljinu tog španjolskog brenda u videu na Instagram profilu Kensington Royal tijekom kojeg je proglašeno 100 pobjednika fotografskog natjecanja Hold Still čiji će radovi biti izloženi na virtualnoj izložbi sredinom sljedećeg mjeseca.

Točnije, Catherine Middleton odabrala je udobnu Zarinu haljinu s V izrezom obrubljenom čipkom u kontrastnoj boji s elastičnim strukom i prorezom na bedru. Originalna cijena haljine je bila 299,90 kn, a na sniženju se prodaje po cijeni od 79,90 kuna.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Dokaz da se dobre štikle isplati 10 godina čuvati u ormaru

Najavljujući odabrane radove, vojvotkinja je zahvalila svim uključenima te rekla: Oduševila me reakcija javnosti na kampanju Hold Still, kvaliteta radova je bila izvanredna, a pronicljivost i priče iza fotografija podjednako su dirljive.

Catherine Middleton je tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa održavala kontakt s javnošću na društvenim mrežama i u medijima putem video poziva, ali i privlačila veliku pažnju recikliranim modnim kombinacijama iz svojeg doma Anmer Hall u Norfolku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju