Catherine Middleton u dvodnevnom je posjetu Danskoj, gdje promovira rad projekta Royal Foundation Centre for Early Childhood. Britanska vojvotkinja susrela se u Kopenhagenu s danskom princezom Mary. Obje dame njeguju prepoznatljivi modni izričaj, kojeg su se držale i ovom prilikom.

Za susret s princezom Mary u Kopenhagenu Catherine Middleton odjenula je model kaputa u svojem vrlo prepoznatljivom stilu, krojenom poput haljine. Elegantna siva kreacija s potpisom londonske modne kuće Catherine Walker ima dvoredno kopčanje koje naglašava struk te crnu kragnu i crni dodatak na završetku rukava.

Catherine nosi model kaput zvan Marine izrađen od tvida, odnosno mješavine kašmira i vune, a poznato je da vojvotkinja od Cambridgea za pojavljivanja u javnosti često bira upravo takve kapute kuće Walker. Ispod njega je nosila crnu haljinu, a od obuće se odlučila za nepogrešive crne salonke s visokom iglenom potpeticom, koje su sinonim za ženstvenost i eleganciju. Outfit je podigla s kožnatim crnim rukavicama i bisernim naušnicama britanske dizajnerice nakita Annoushke Ducas.

Za susret u Kopenhagenu bolji stajling odabrala je:

glasova:

Princeza Mary, koja njeguje moderniji stil odijevanja, odlučila se za crnu haljinu olovka-kroja dužine do koljena koja lijepo ističe figuru. Preko haljine nosila je fini, tanji bijeli kaput, a dodala je i dugački crni šal. Danska princeza na nogama je nosila crne grilonke i kožnate crne salonke, slične onima kakve nosi Catherine, a odličan stajling upotpunila je kožnatim crnim rukavicama i crnom torbicom s bijelim obrubom.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Trik s najlonkama za još duže i vitkije noge koji se lako kopira

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Izdanje idealno za posao i sve dnevne obaveze

Obje dame s dvora izgledale su vrlo elegantno i sofisticirano, svaka na svoj način, a u anketi odlučite čiji vam se stajling više sviđa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju