Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas otišli su na romantičnu večeru u Hollywoodu, a glumački par privukao je veliku pažnju u jednom od rijetkih pojavljivanja u javnosti u privatno vrijeme. Posjetili su restoran Craig's, a lijepa glumica pokazala je stajling kakav mnoge žene vole nositi ljeti.

Za odlazak na večeru sa suprugom Michaelom Douglasom, s kojim je u braku 21 godinu, Catherine Zeta-Jones izabrala je ženstveni stajling kakav se često viđa u toplijem dijelu godine.

Slavna oskarovka odjenula je maksi haljinu lepršavog kroja i atraktivnog printa u kombinaciji crvene, crne i bijele boje. Haljina ima diskretan V-izrez, volane s prorezom na predjelu ramena, dok su leđa otvorena, što ovom dugačkom modelu daje dozu senzualnosti.

Maksi haljinu 52-godišnja glumica spojila je s bež kožnatim sandalama s punom petom od špage, a upravo su popularne špagerice, odnosno espadrile vrlo česti izbor za nošenje uz haljine maksi dužine u ljetnim mjesecima.

Slika nije dostupna Catherine Zeta-Jones: Večernja haljina koja razotkriva noge kao najhrabrija minica

Slika nije dostupna Catherine Zeta-Jones: Haljina koja je pokušala nadmašiti kultno izdanje Angeline Jolie

Iako su zime u Kaliforniji blage, Catherine se pobrinula da uz sebe ima nešto i ako joj bude hladno te je u ruci nosila crnu kožnatu jaknu sa zlatnim metaliziranim detaljima, u pravom rock-šik stilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju