Cipele četvrtasta oblika američki magazin Vogue nazvao je najpopularnijim modelom obuće u 2020. godini. Ovaj trend nastavlja se i dalje, pa je četvrtasti kalup zavladao i proljetnim te ljetnim kolekcijama cipela u ovoj godini.

Četvrtaste cipele toliko su popularne da se na tržištu mogu naći modeli u impresivnoj paleti boja – od prozirnih plastičnih modela preko jarko obojenih sandala do elegantnih crnih cipela.

Na raspolaganju su sandale otvorenih prstiju s remenčićima i bez njih, s visokom iglenom štiklom, ali i niži modeli s blok-potpeticom. Izvrsno se kombiniraju u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama uz skinny hlače, lepršave suknje i haljine.

Slika nije dostupna Najpopularnije cipele 2020. koje su podijelile žene na društvenim mrežama

Ovaj tip cipela nije svima po ukusu. O njima smo pisali još prošle godine, a u anketi Zadovoljne tek je četvrtina priznala kako ih voli i kako će ih nositi. Ostatak anketiranih priznao je da četvrtasti modeli nisu dio njihova stila.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 15 modela četvrtastih sandala na potpeticu od 119 do 999 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju