Charlize Theron ostvarila je još jedno pojavljivanje na crvenom tepihu za pamćenje. Na 73. dodjeli nagrada BAFTA održanoj u Londonu prelijepa glumica izgledala je očaravajuće u kreaciji modne kuće Christian Dior.

 

Charlize Theron bila je nominirana u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu "One su bombe". Iako nagradu nije osvojila, 44-godišnja ljepotica itekako je ostavila dojam za pamćenje odjevena u balsku haljinu ljubičaste boje. Diorova kreacija ima duboki dekolte, zbog čega bolje pristaje ženama s manjim ili grudima srednje veličine jer bi za velike grudi ipak bila "previše". Senzualnost haljini daju i otvorena leđa.

"Ne, hvala" štikle: Cipele Charlize Theron koje mnoge žene odlučno ne bi nosile Charlize Theron u štiklama koje bi mnoge žene samo zaobišle u trgovini - 2 Charlize Theron u štiklama koje bi mnoge žene samo zaobišle u trgovini - 4 Charlize Theron u štiklama koje bi mnoge žene samo zaobišle u trgovini - 3 +1 Charlize Theron u štiklama koje bi mnoge žene samo zaobišle u trgovini - 5

Slika nije dostupna Charlize Theron: Situacija u kojoj se na crveni tepih smije doći u otkrivenom grudnjaku

Slika nije dostupna Charlize Theron: Najdraže natikače koje jednako vole slavne dame i mnoge Hrvatice

Charlize je glamuroznu toaletu upotpunila s tankim crnim remenom, ogrlicom iz nove kolekcije T1 draguljarske kuće Tiffany & Co te crnim lakom na noktima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju