Charlize Theron gostovala je u televizijskom showu Jimmy Kimmel Live, a na snimanje u Los Angelesu glumica je stigla u šik crnom outfitu i hlačama koje najbolje pristaju visokim ženama. Svoju visinu od 177 centimetara slavna ljepotica dodatno je naglasila visokim potpeticama.

Suknja-hlače, odnosno culotte hlače mogu izgledati vrlo efektno i šik, no treba ih kombinirati uz pravu obuću, a najbolje će izgledati u kombinaciji s visokim potpeticama jer u suprotnom mogu skratiti i proširiti figuru. Charlize Theron takav model hlača nosi sjajno, a za gostovanje u talk showu Jimmyja Kimmela 46-godišnja oskarovka odabrala je crne kožnate hlače visokog struka modne kuće Celine.

Hlače culotte kroja imaju džepove i dva zlatna gumba, a Charlize im je dodala i tanki crni remen sa zlatnom kopčom. Uz hlače od mekane kože savršeno je pristajala klasična crna košulja, koju je glumica nosila podvrnutih rukava.

Slika nije dostupna Charlize Theron: Tajice kao druga koža koje još više ističu utrenirane noge

Atletski građenu figuru Charlize je dodatno naglasila lakiranim crnim sandalama s dva tanka remenčića i visokom potpeticom, a takvim izborom obuće glumica je osigurala da njezina figura i dalje izgleda izduženo i skladno u hlačama koje nikako ne preferiraju ravni đon.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju