Charlize Theron u kupnju nerijetko odlazi u tajicama i odjevnim kombinacijama koje podsjećaju na outfite za vježbanje. Očito je da se slavna oskarovka u takvoj odjeći osjeća dobro i ugodno i da joj je to najbolji izbor za obavljanje svakodnevnih obveza.

Za odlazak u nabavku namirnica u trgovinu na Beverly Hillsu Charlize Theron odjenula je potpuno crni outfit, tajice, kraću jaknu i top te crnu šiltericu sa slikom palme s prednje strane kojom se glumica zaštitila od kalifornijskog sunca.

Za obuću je odabrala kontrast crnoj, platnene bijele tenisice sa sivim detaljima brenda Nike koje djeluju vrlo lagane i udobne. Bijele tenisice mnogim su ženama jedan od najdražih pari obuće, između ostalog i zbog toga jer se mogu nositi i u finijim odjevnim kombinacijama, pa su itekako dobrodošle u svakoj ženskoj garderobi.

Jane Fonda na Bečkom opernom balu u veljači ove godine Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli

Uz dobre bijele tenisice dovoljne će biti i najobičnije tajice za stajling koji će biti primijećen i u kojem će se žena osjećati dobro.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju