Glumica Charlize Theron nekada je većinu svog vremena provodila u dva tipa obuće. U njezinim odjevnim kombinacijama izmjenjivale su se vrtoglavo visoke potpetice i sandale potpuno ravnih potplata.

Ukratko, noćna mora svakog ortopeda. Oni zagovaraju isključivo potpetice umjerene visine, a protive se i ravnim potplatima jer oni također nisu dobri za naša stopala.

Također su veliki zagovornici anatomske obuće, ali takve modele u mlađim danima izbjegavamo u širokom luku, sve dok nas stopala napokon ne zabole. Prije ili kasnije svi pokleknemo pred čarima raznih cipela s anatomskim gazištima jer naše noge zapamte svaku pogrešnu cipelu.

Glumica je nosila japanke s visokom potpeticom Top ili totalni flop? Modeli ljetnih sandala koji izazivaju podijeljena mišljenja

Slika nije dostupna Pokleknula je! Model obuće koji Monica Bellucci godinama izbjegava

Možda se upravo to dogodilo i Charlize koja danas visoke potpetice čuva samo za crveni tepih, a u slobodno vrijeme viđamo je u tenisicama i - anatomskim natikačama.

Slavnu ljepoticu fotografi su snimili prilikom odlaska iz poznatog restorana Nobu, u kojem je ručala sa svojom djecom i prijateljicama.

Charlize je nosila anatomske natikače brenda Birkenstock od kojih se ne odvaja posljednjih godina. Nedavno smo je imali prilike vidjeti u crnom modelu, a sada je uz ležerni kombinezon obula smeđi model od brušene kože.

Kakve još anatomske natikače Charlize ima u svom ormaru, provjerite u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju