Charlize Theron velika je ljubiteljica tajica, koje vrlo često nosi u privatnim trenucima, i ne samo za odlazak u teretanu. Lijepa oskarovka najčešće bira jednostavne, obične modele tajica od materijala udobnih poput druge kože. Tako je i za posljednje pojavljivanje u centru Los Angelesa glumica izabrala tajice koje se mogu nositi i u dućan i na trening.

Tajice u boji cigle Charlize Theron kombinirala je uz teddy jaknu dužine do ispod stražnjice životinjskog uzorka u kombinaciji crne i kaki boje. Uz mekanu, toplu jaknicu nosila je isto tako tople natikače obložene krznom.

Natikače dolaze u kombinaciji smeđe boje i bež krzna te imaju ravan đon, a riječ je o modelu oko kojeg su mišljenja uvijek podijeljena. Dok ih jedni smatraju zanimljivima i šik te stvorenima za modne igre na prijelazu godišnjih doba, drugi ne vide puno smisla u ljetnoj obući s krznom te im nije jasno u koje su doba godine takve natikače primjerene za nošenje.

Slika nije dostupna Charlize Theron: Tako obične čizme zbog kojih se žene rado izuvaju iz visokih potpetica

Slika nije dostupna Charlize Theron: Žuti kupaći kostim koji može izazvati malu nezgodu

Charlize Theron izabrala ih je za sunčani zimski dan u Los Angelesu u Kaliforniji, saveznoj državi poznatoj po blagim zimama, pa se ondje takva neobična obuća može češće i vidjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju