Charlize Theron iskoristila je lijepo i sunčano poslijepodne u Los Angelesu kako bi svoju mlađu kćerkicu August i njezinu prijateljicu odvela na sladoled u jednu slastičarnicu.

Malo društvo prvo se počastilo sladoledom, a onda su se opremili novim slasticama koje su ponijeli doma.

Kao i uvijek u privatno vrijeme, lijepa južnoafrička glumica za ovu prigodu odabrala je vrlo ležernu odjevnu kombinaciju u kojoj bi vjerojatno prošla neprimijećeno da na nogama nije imala espadrile modne kuće Dior.

Charlize je godinama bila jedna od njihovih ambasadorica i zaštitno lice parfema J'Adore Dior, a na crvenim tepisima i dalje često nosi njihove odjevne komade.

Slika nije dostupna Charlize Theron: Obuća za koju prvo ne želimo ni čuti, a onda ne možemo bez nje

Slika nije dostupna Charlize Theron: Cipele s V-izrezom oko kojih žene ne mogu usuglasiti mišljenja

Uvuku se i u njezine privatne kombinacije, kao što se vidi po ovom novom izdanju. Traperice opuštenog kroja i običnu crnu majicu kombinirala je s modelom espadrila koji se zove Granville. Za razliku od klasičnih platnetnih espadrila, ove su puno čvršće jer su iznutra obložene kožom.

Espadrile su klasična i prepoznatljiva ljetna obuća, ali pomalo zanemarena. Na našim ulicama tijekom ljetnih mjeseci puno više viđamo razne modele sandala koje dominiraju kombinacijama domaćih ljubiteljica mode, a espadrile zapravo i nisu čest prizor.

Onima koji ih vole preostaje još malo vremena za uživanje u ovom modelu cipela jer će nas jesenske vremenske (ne)prilike natjerati da ih zamijenimo klasičnom jesenskom obućom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju