Koracima slavne Cindy Crawford krenula je njezina kći Kaia Gerber. No, nekima se taj potez baš i ne sviđa te smatraju kako je Kaia premlada da se bavi manekenstvom. Upravo onima koji to misle mama Cindy je odgovorila

Cindy Crawford status ikone i supermodela stekla je tijekom 1990-ih, a sada je isti put odlučila slijediti njezina 16-godišnja kći Kaia Gerber. Tako je mlada Kaia nedavno prvi put koračala svjetskim pistama tijekom Tjedna mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Cindy Crawford odgovorila je kritičarima braneći svoju odluku da dopusti 16-godišnjoj kćeri da započne manekensku karijeru

No, neki smatraju kako je Kaia ipak premlada te da je Cindy neodgovorna majka i da joj nije smjela dopustiti da tako rano započne manekensku karijeru, pogotovo jer i sama ima iskustva u toj industriji.

Na takva prozivanja i kriticizam Crawford je odgovorila braneći svoju odluku. Moja kćer nedavno je dobila vozačku dozvolu. Puno više me zabrinjava to što će se sama voziti nego njezin ulazak u svijet manekenstva, kazala je Cindy.

Odlična stvar za moju djecu jest to što ja znam puno toga o tom svijetu. Tko će im bolje pomoći i pokazati put od mene? nadodaje Cindy, čiji je 18-godišnji sin Presley Gerber također model.

Mislite li da je 16-godišnja Kaia Gerber premlada za modnu pistu?

glasova:

Na neki način, voljela bih da sam to mogla odgoditi na još jednu ili dvije godine. Ali ona ima 16 godina. Toliko sam i ja bila stara kada sam počinjala karijeru, što je zapravo vrlo mlado, no u svijetu mode to je normalno doba za početak karijere, navodi Cindy.

Za Kaiu se često govori kako izgleda kao "slika i prilika" mame Cindy u mlađim danima, a već joj se prognozira i jednak uspjeh u svijetu manekenstva. No, to još uvijek nije njezin prioritet. Naime, škola joj je na prvom mjestu, a svaki slobodan trenutak koristi kako bi radila i uživala u tome. 

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju