Kad trešnje procvatu, a sunce zagrije, vrijeme je za laganiju obuću uz koju ćemo s veseljem koračati kroz proljeće. Tenisice, balerinke, mokasinke, espadrile i štikle modeli su koje se isplati imati u kolekciji tijekom ove sezone. Kako cipela nikad nije dosta, donosimo vam deset modela za inspiraciju.

 

Tenisice - za svaku priliku

Prvi model s kojim zamijenimo čizme čim zatopli svakako su tenisice. Ove su godine posebno veliki trend i nose se na sve, od odijela do trenirke, bez obzira radi li se o klasičnim sportskim modelima ili tipičnim casual varijantama. U novoj kolekciji Planet obuće možete pronaći modele ženskih tenisica raznih materijala i boja koji će se odlično uklopiti u svaku kombinaciju. Iz ponude smo izdvojili klasične tenisice koje odlično izgledaju u urbanim i poslovnim kombinacijama.

Cipele na petu - tanka ili blok-potpetica 

S ljepšim vremenom češće posežemo i za štiklama. One savršeno produljuju noge i rijetko kada prođu nezamijećeno. Ako niste za modele s tankom potpeticom, odlična zamjena su i cipele s blok-potpeticom. Bez obzira na to volite li neutralne boje ili one žarke, u Planet obući možete pronaći prekrasne modele od brušene kože.

 

 

Balerinke i espadrile - udobnost i stil

O balerinkama žene imaju podvojeno mišljenje, ali one se nekako uvijek vrate u modu i ormariće. Žene ih biraju zbog praktičnosti i elegantnog izgleda. Jednako dobro izgledaju na traperice kao i na poslovne hlače, ali i haljine i suknje. Osim klasičnih balerinki, tu su i one s podignutim đonom i zanimljivim detaljima, koje su odlična zamjena cipelama na blok-potpeticu.

Za one koji žele nešto opušteniju varijantu za svaki dan izdvojili smo espadrile s pletenim potplatom. Iz njih se sigurno nećete htjeti izuti sve do jeseni jer su tijekom ljeta odlična zamjena za tenisice. U Planet obući odaberite one koje vam najviše odgovaraju bojom i uzorkom.
 

 

Mokasinke - životinjski print ili zlatni detalj 

Još jedne cipele za one dane kada želite udobnost ravnog đona su mokasinke. U Planet obući imate krasnih modela u raznim varijantama, od onih sa životinjskim printom do neizostavnih mokasinki sa zlatnim lancem.

U galeriji pogledajte modele Planet obuće koje smo izdvojili, a više njih potražite na njihovu webshopu ili u trgovinama.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Planet obuća po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju