Početkom 2020. godine američki lanac prodavaonica obuće DSW (Designer Shoe Warehouse) najavio je suradnju s Jennifer Lopez. Pjevačica, glumica i poduzetnica s lancem je dizajnirala svoju liniju obuće pod nazivom "JLO Jennifer Lopez".

Od početka svoje karijere željela sam se baviti svime, glazbom, filmovima i modom. Moja karijera je raznolika i to sam željela unijeti u svoju kolekciju koja zapravo predstavlja tri grada koji su tako važan dio onoga što ja jesam - New York, Los Angeles i Miami, poručila je tada Jennifer.

Međutim, planove za kolekciju prepunu glamuroznih cipela pomutila je pandemija, zbog koje je u posljednji tren donesena odluka o promjeni dizajnerskog smjera te je u liniju uvedeno puno više ležernijih modela obuće.

Prije nekoliko dana Jennifer je najavila dolazak nove proljetne kolekcije u prodaju. Službeno je započela sezona sandala, napisala je na Instagramu latino diva.

Među proljetnim modelima ipak se našlo mjesta i za nekoliko vrlo glamuroznih štikli, ali fokus je ipak na ležernijim modelima poput sandala, tenisica, natikača s ravnim potplatima i klasičnih salonki.

Naravno, kakva bi to bila linija cipela slavne J.Lo da u njoj nema njezinih omiljenih neboderki? Ljubiteljice sandala s visokom platformom nisu ostale razočarane.

Zavirite u galeriju i pogledajte kakve se sve cipele mogu pronaći u kolekciji s potpisom Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju