Iako konačni odgovor na pitanje kako će u nadolazećim mjesecima, pa čak i do kraja ove godine, izgledati vjenčanja nitko ne zna, ljubav nije otkazana.

Iako su mnogi parovi odlučili otkazati svoje svečanosti za iduću godinu, postoje i oni koje će svoje sudbonosno da izreći u 2020., kako su i planirali, bez obzira hoće li njihovom velikom trenutku zapljeskati pet, 40 ili 240 ljudi.

U svakom slučaju, odjeća i obuća za vjenčanje svakako nisu nešto što se kupuje u posljednji trenutak (čast iznimkama) pa bez obzira hoćete li pred oltar ili matičara ove ili sljedeće godine, ovo je galerija za vas.

Andrea i Ana bave se organizacijom vjenčanja Planirali ste vjenčanje za 2020.? Evo kako će ona izgledati u bliskoj budućnosti

Slika nije dostupna Svaka čast, mladenci! Fotografija s vjenčanja na koje su gosti ipak "došli"

Izdvojili smo, naime, ponudu cipela za svadbu koje znaju biti itekakav šoping izazov jer se trebaju uklopiti uz haljinu, ali i biti dovoljuno udobne za sate i sate plesanja. Osim bijelih modela, koje mladenke najčešće biraju tu su, tu su i modeli u drugim bojama koje su sve češći odabir za vjenčanja poput bež i zlatne.

Iako dio dama i za vjenčanje bira ravne cipele, ovaj put izdvojili smo cipele s potpeticom idealne za veliki dan, koje ćete moći nositi i u drugim svečanim prilikama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju