Iako se to baš i ne bi reklo po promjenjivim vremenskim uvjetima i kiši koja nas zadnjih dana svako malo počasti pokojim pljuskom, pred nama je sezona sandala. Kada sunce zaprži asfalt, većina žena će se iz tenisica i salonki prebaciti u otvorenu obuću.

Za one dame koje ne preferiraju nošenje visokih potpetica, idealne su sandale s ravnim potplatima. Iako ortopedi smatraju kako ni one nisu zdrave za naša stopala baš kao i ni one s previše visokim potpeticama, ipak je puno lakše provesti dan u ravnim modelima.

Kao i svake sezone, među najtraženijima su varijante u crnoj boji. S obzirom na to da su nam najviše potrebne upravo jedne neutralne sandale, ne čudi da je potražnja za crnim modelima uvijek najveća.

Slika nije dostupna 15 sandala s umjereno visokom (i stabilnom) potpeticom koje lijepo izdužuju noge

Slika nije dostupna Već od 149 kn: Deset modela sandala na petu u kojoj svi mogu hodati

Magazin Vogue za ovu proljetno-ljetnu sezonu preporučuje razne modele poput onih na vezanje, klasične s dva remena ili pak takozvane ribarske modele.

One su svoj kolokvijalni naziv dobile zbog sličnosti s modelima kakve su nekad uistinu nosili ribari, ali u modernijoj varijanti ove sandale su vrlo uglađene i mogu se nositi uz sve odjevne komade.

Zavirite u galeriju i razgledajte 15 modela crnih sandala s ravnim potplatima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju