Snižene cijene odjeće i obuće idealna su prilika za opremanje ormara modnim klasicima, a svoje mjesto među njima deifinitivno ima crna suknja.

Riječ je o komadu koji jednako dobro izgleda u poslovnim, ležernim ili svečanijim prigodama. Odjevni je predmet koji se može kombinirati uz običnu majicu, finu bluzu ili toplo pletivo, a jednako dobro izgleda u kombinaciji s tenisicama, visokim čizmama ili gležnjača.

Osim zbog lakoće kombiniranja, žene vole crne suknje jer se radi o komadu koji nikad ne izlazi iz mode i jednom kupljenu dobru crnu suknju moći ćete nositi godinama.

Slika nije dostupna Od 50 do 250 kuna: 13 haljina na sniženju koje tako dobro proljepšavaju figuru

Slika nije dostupna Od 39 do 149 kn: 15 toplih haljina na sniženju za posao i kavice s prijateljicama

Iako će netko možda reći da se radi o dosadnom komadu, crna suknja to deifinitvno nije, pogotovo kada se u obzir uzme široka ponuda različitih modela. Trgovine na svojim policama i vješalicama imaju modele u raznim dužinama, napravljene od raznih materijala, od umjetne kože preko vune do jeansa.

Svatko zasigurno može pronaći model za sebe, a u našoj galeriji izdvojili smo deset crnih suknji koje trenutno možete uloviti na sniženju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju