Bež baloner pravi je klasik ženskog (i muškog) ormara, ali za one koji nisu skloni svijetlim nijansama i preferiraju one tamnije, tu su i modeli balonera u crnoj boji.

Crni baloneri zapravo su jednako svestrani kao i bež varijanta te imaju dvije osnovne značajke zbog kojih toliko volimo modele u bež nijansama - bez problema se mogu prilagoditi baš svakoj odjevnoj kombinaciji i mogu se nositi uz sve odjevne komade.

Bez obzira na to je li vaš stil ležeran, pa najviše vremena provodite u trapericama i tenisicama, ili ste pak ljubiteljica elegantnijeg modnog izražaja i volite sofisticirane odjevne komade, baloner u crnoj boji sigurno će vam biti vjeran suputnik u novim modnim avanturama.

Klasičarke ne moraju brinuti jer u ponudi balonera za proljetno-ljetnu sezonu ima dovoljno modela tradicionalnog kroja, napravljenih od pamuka, kepera i sličnih materijala od kojih se često izrađuju baloneri.

Na svoje će doći i obožavateljice efektnijih modela jer su ove sezone opet vrlo popularni kožnati modeli, ali i baloneri od vinila inspirirani estetikom filmske franšize Matrix.

Zavirite u galeriju i pogledajte crne balonere koje smo izdvojili za vas iz ponude brojnih komercijalnih modnih brendova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju