U najhladnije godišnje doba Zadar je ušao s 12 stupnjeva Celzijevih što je daleko više od onih pravih niskih temperatura kakve znaju biti zimi. A crnokosoj dami koja je prošetala zadarskim Forumom nije bilo prehladno ni za suknju s rasporom i uzorkom koji je ove sezone trend broj jedan.

Mnogi se ovih dana mogu vidjeti s kavom za van u ruci, a guštale su u njoj i dvije crnokose dame snimljene u šetnji Zadrom. Jedna od njih privukla je poglede i svojom odjevnom kombinacijom kojom dominira ženstvena suknja trendi uzorka.

Svoj street style ova atraktivna ljepotica sačinila je od komada u bež tonovima, klasičnog kaputa, rebraste dolčevite, čizmica s potpeticom i torbicom brenda Furla. No glavna zvijezda njezinog stajlinga ipak je bila suknja leopard uzorka koja prati liniju tijela te ima raspor s lijeve strane, ispod koje je nosila najlonke boje kože. Svakako je riječ o efektnom modelu suknje koji lako ukrade pažnju, a leopard uzorak, kao i drugi životinjski uzorci, ove jeseni i zime izuzetno je popularan.

Slika nije dostupna Šetnja Zadrom: Dva modna komada dovoljna za izgled od milijun dolara

Street style kombinacija Jelene Huđek Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim čizmama koje osvajaju na prvi pogled

Od modnih dodataka za svoj street style ova zgodna dama odabrala je i crni remen sa zlatnom kopčom, sunčane naočale brenda Ray Ban te lančiće, naušnice i prsten u zlatnoj nijansi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju