Dok za hladnije doba godine biramo ruževe za usne u tamnijim, odvažnijim nijansama, proljeće i ljeto vrijeme su za svijetlije, življe boje. Tako biramo i ruževe u crvenim nijansama koje su poželjne tijekom cijele godine, i zimi i u proljeće, koje nam stiže.

Crveni ruževi za usne klasika su kojoj se žene uvijek vraćaju, bez obzira na trendove i mnogobrojne nove nijanse koje se pojavljuju na tržištu. Dobar crveni ruž jednostavno je must have u svakoj kozmetičkoj torbici i za njega ne postoji zamjena.

Sada nam dolazi doba godine kada će razne crvene nijanse biti vrlo poželjne, pa smo provjerili kakvi se ruževi u toj vrlo ženstvenoj i privlačnoj boji nude u novim make-up kolekcijama. Pravi ruž u bogatoj nijansi crvene, često s tonovima ružičaste, narančaste i smeđe, može se pronaći za svaki ten, tako da boja ruža najbolje odgovara boji vaše puti.

Slika nije dostupna Od 24 kune: 10 sjajila koja proljepšavaju usne i pristaju svima

Slika nije dostupna Osam maskara koje su na dobrom putu da postanu kultne

Možda se vaš novi omiljeni crveni ruž nalazi upravo među deset noviteta koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta. Sve su to divne nijanse koje će proljepšati usne i čitavo lice, a uz njih će biti dovoljna i samo maskara i malo rumenila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju