Mlade mame u Hrvatskoj prvi su puta upoznale šarmantni Dada&Rocco brend s otoka Brača kroz njihove jedinstvene zaštitne navlake za rešetkice krevetića. Taj originalni proizvod koji se prije nije mogao nigdje nabaviti osvojio je i brojne nagrade za inovativnost.

 

Asortiman D&R proizvoda u međuvremenu se proširio na brojne druge stvarčice za bebe koje nastavljaju oduševljavati sve veći broj zadovoljnih mladih roditelja i koje jednostavno morate imati. Sigurni smo da ćete i vi pronaći nešto za sebe i zaljubiti se u vrhunsku kvalitetu i trendy dizajn koji su zaštitni znak Dada&Rocco.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. Dada&Rocco daruje svim našim čitateljicama do 15% popusta na cijeli asortiman uz korištenje kupon-koda ZADOVOLJNA15 na njihovom webshopu.

Dada&Rocco zaštitne navlake za dječje krevetiće su, uz baby nest, njihov najprodavaniji proizvod za zaštitu vaše bebe. Proizvod je nastao pukom potrebom osnivačice brenda, mlade mame Danire Glavinić, čiji je sin kao beba imao konvulzije, te je htjela proizvod koji će joj omogućiti zaštitu u krevetiću uz nesmetan pogled i bez ustajanja tokom noći. Također joj je bilo važno da beba u krevetiću ima nesmetan protok zraka. Kako nije mogla pronaći takav proizvod, sama je osmislila i napravila prve zaštitne navlake iz kojih je izrastao kvalitetan, funkcionalan i vizualno atraktivan proizvod, a koji je potom patentiran.

Danas su zaštitne navlake Dada&Rocco neizostavan dio brojnih dječjih sobica u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Dada & Rocco baby nest je mnogim mladim roditeljima život učinio mrvicu lakšim. Udobno, lijepo i prije svega sigurno gnijezdo za vašu bebicu praktično je i možete ga koristiti i kod kuće, u posjeti baki i djedu ili na putovanju.

Osim zaštitnih navlaka i baby nesta, Dada&Rocco nudi široki asortiman i drugih proizvoda poput posteljine za krevetiće, popluna i jastuka, dekica i ostalih stvarčica za udobnost i lijepi izgled krevetića i sobice. Tako su i prvi na hrvatskom tržištu ponudili simpatični Jastuk Uško, koji služi kao potpora nježnim glavicama beba u najranijim danima, a njegove uši su i mekana mazilica koja je uvijek nadohvat ruke.

U izradi svojih proizvoda, Dada&Rocco koriste samo najkvalitetnije materijale koji posjeduju Oeko-tex certifikat. Sve proizvode šiju sa puno ljubavi i pažnje, pritom uvijek stavljajući sigurnost bebica na prvo mjesto.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju