Danijela Martinović bila je jedna od prezenterica na 28. dodjeli Večernjakove ruže, najstarije medijske nagrade u Hrvatskoj. Za njezin stajling bila je zadužena Barbara Repe, a Danijela je na Instagramu otkrila detalje o svojoj odjevnoj kombinaciji.

Naime, nosila je vintage haljinu koju je njezina stilistica nabavila u Socijalnoj zadruzi Humana Nova. To je društveno poduzeće koje potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta. Također aktivno doprinosi održivom razvoju lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode.

Oduvijek volim priče, sanjam o pričama, živim za priče jer svaka priča je originalna i neponovljiva, a original se ne može opet naštampati. Ispričat ću vam jednu priču, a dogodila se sinoć. Barbara Repe donijela mi je haljinu. Vintage, šivanu, unikatnu. Donirana je udruzi Humana Nova i tako je dobila na bezvremenosti. Stara je oko 40 godina. S unutarnje strane haljine rukom je našiveno krzno velikim nejednakim, malo grubim šavovima što joj je dalo na posebnosti.

Ne znam tko ju je nosio, za koju prigodu i kada, ali ja sam se sinoć osjećala posebno osjećajući da je netko jednom imao sasvim posebne trenutke u njoj - kao i ja sinoć. Jednom će je netko ponovo obući i možda nikada neće znati da sam ostavila među nitima te divne baršunaste haljine komadić sebe koji će je obgrliti dok u njoj jednom nekome bude koračala, napisala je Danijela na Instagramu.

Crna haljina pun je pogodak za sve prigode, a Danijela je i ovim izdanjem dokazala kako se s takvim modelom jednostavno ne može pogriješiti. Klasika nikad ne izlazi iz mode i zato se uvijek isplati zaviriti malo dublje u ormare te iz njih izvući stare bezvremenske komade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju