Uoči dodjele Oscara, mnoge zvijezde zauzele su prve redove na modnoj reviji dizjanera Toma Forda koja se u petak navečer održala u Los Angelesu.

Poznati dizajner predstavio je kolekciju za jesen/zimu 2020 godine, a iako je izazvao pravu pomutnju kada je svoju reviju odlučio održati u Los Angelesu umjesto u tradicionalnom domu mode, New Yorku, podršku zvijezda nije izgubio.

Među njima je bila i glumica Demi Moore koja je na reviju stigla u crnom izdanju.

Demi Moore - 3 Demi Moore: Mini haljina koja mrak izgleda na ženama XS i XL veličine

Demi Moore i Patrick Swayze u kultnoj sceni iz filma Duh Najsenzualniji prizor: Pet stvari koje niste znali o kultnoj sceni iz filma "Duh"

57-godišnjakinja je i sinoć pokazala svoju zadivnu figuru u crnoj haljini s elegantnim prorezom na prednjom strani i rubovima od čipke.

Cijelu kombinaciju podigla je pernatim prslukom kao i srebnim, šljokičastim cipelama na visoku petu, s remenčićem oko gležnja, koje su uspješno "razbile" crnilo. U ruci je nosila crnu clutch torbicu, a svoju prepoznatljivu dugu kosu je raspustila.

Haljina bez rukava slavne glumice na prednjem je dijjelu imala naborani dio koji je savršen za prikrivanje sitnih "nesavršenosti" zbog čega ovakve modele vole nositi žene različitih figura.

Glumici je društvo pravila kći Rumer Willis koja je za ovu prigodu odjenula bijelo odijelo i crne salonke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju