Mnogo je onih koji još uvijek nisu prežalili to što Charlize Theron i Keanu Reeves, koji su zajedno snimili dva filma i glumili ljubavni par, nisu završili skupa i u stvarnom životu.

Charlize Theron i Keanu Reeves zajedno su glumili u filmovima Đavolji advokat iz 1997. i Slatki studeni iz 2001. godine. Nitko nije mogao poreći da je između dvije filmske zvijezde postojala jaka kemija te da bi u stvarnom životu bili prelijepi par. Dugogodišnji prijatelji Charlize i Keanu navodno su bili u vezi između 2009. i 2010. godine, ali sve je ostalo samo na glasinama, a poslije ih je život odveo svakoga na svoju stranu...

Nakon što je Charlize u rujnu čestitala Keanuu rođendan, mnogi su se ponadali da bi glumica i glumac mogli snimiti i treći zajednički film.

Volim ovog zgodnog čovjeka toliko puno! Sretan rođendan, Keanu! Najbolja si!, napisala je prelijepa oskarovka uz staru fotografiju na kojoj je s dragim kolegom i prijateljem.

Najbolji ljubavni par bili bi:

glasova:

Charlize Theron i Keanu Reeves nisu jedini par za koji bismo željeli da su svoju romansu s filmskog platna prenijeli i u stvaran život. Zamišljamo i kako bi to bilo da su Jennifer Lopez i Matthew McConaughey završili skupa nakon što su 2001. snimili romantičnu komediju Vjenčanje iz vedra neba ili Julia Roberts i Hugh Grant, nezaboravni kao par u romantičnoj drami Ja u ljubav vjerujem iz 1999. godine.

Parovi koji su šokirali svijet prekidom 20 parova za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno

Kemija se mogla nožem rezati i između Lady Gage i Bradleyja Coopera kada smo ih vidjeli u filmu Zvijezda je rođena, a dvoje kolega bliske trenutke imali su i izvan filmskog platna pa su tako na crveni tepih došli držeći se za ruke, a pamtimo i njihovu vrlo romantičnu izvedbu pjesme Shallow na dodjeli Oscara 2019. godine.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte deset slavnih filmskih parova za koje bismo željeli da su skupa i u stvarnom životu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju