Istraživanja su pokazala da su neki od najdugovječnijih i najskladnijih brakova sklopljeni između partnera koji su bili prijatelji prije nego što su postali ljubavnici. Tu formulu posudili su i ovi slavni parovi.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Slavni par upoznao se na setu filma "Green Lantern". Odmah su kliknuli, no isprva im nije padalo na pamet da će biti nešto više od prijatelja. Počeli su romantičnu vezu nakon godina dana prijateljstva, a vrlo brzo izgovorili su i sudbonosno da. Danas du ponosni roditelji troje djece.

Catherine Middleton i princ William

Kraljevski par upoznao se dok su studirali na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj. Catherine i William dijelili su zajedničku ljubav prema sportovima i aktivnostima na otvorenom, te su postali dobri prijatelji. Na drugoj godini fakulteta prijateljstvo je preraslo u ljubav, a 2011. godine okrunili su je brakom. Imaju troje djece: princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.



Mila Kunis i Ashton Kutcher

Mila i Ashton prvo su bili poslovni kolege koji su zajedno snimali seriju "Lude 70-e", s vremenom su postali vrlo dobri prijatelji, a tek prije nekoliko godina shvatili su da su stvoreno jedno za drugo. Izgovorili su sudbonosno da 2015. godine na intimnom vjenčanju na kojem su bili prisutni samo njihovi najbliži članovi obitelji, a danas zajednički odgajaju svoje dvoje djece: kćerkicu Wyatt i sinčića Dimitrija.

Jada Pinkett Smith i Will Smith

Jada je upoznala Willa kad je došla audiciju za ulogu na popularnoj televizijskoj seriji "Princ s Bel Aira". Iako nije dobila ulogu, američka glumica započela je prijateljstvo s Willom koje je preraslo u veliku ljubavnu priču. U braku su od 1997. godine, a zajedno odgajaju svoju kćer Willow te sina Jadena.

Gwen Stefani i Blake Shelton

Gwen i Blake imaju jednu od nevjerojatnih holivudskih ljubavnih priča. Upoznali su se dok su zajedno radili kao suci na showu Voice u travnju 2014. godine. Postali su dobri prijatelji kad su si međusobno povjerili kako su ih njihovi životni partneri – pjevačica Miranda Lambert i pjevač Gavin Rossdale prevarili. Pronašli su utjehu jedno u drugome nakon razvoda te se zaljubili. U stabilnoj su vezi od 2015. godine.



Kim Kardashian i Kanye West

Zvijezda reality showa i reper upoznali su se u listopadu 2010. godine. Kim je u to vrijeme bila u vezi s Gabrielom Aubryjem i nije bila zainteresirana za promjenu svojeg romantičnog statusa. No započela je prijateljstvom s talentiranim glazbenikom koje je preraslo u ljubavnu vezu skoro dvije godine kasnije. U braku su već četiri godine, te su ponosni roditelji četvero djece.

Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 5 10 holivudskih parova koji se rijetko kad mogu vidjeti zajedno u javnosti

Beyonce i Jay Z

Beyonce je upoznala slavnog glazbenika kad je imala tek 18 godina. Iz prijateljstva se rodila ljubav. Zajedno su od 2008. godine i imaju troje djece

Carey Mulligan i Marcus Mumford

Pjevač grupe Mumford and Sons i britanska glumica upoznali su se kao djeca u kršćanskom ljetnom kampu. Postali su vrlo dobri prijatelji te godinama održavali prijateljstvo pišući si lijepa pisma. Život ih je u međuvremenu razdvojio, a Carey i Marus ponovo su se susreli na jednom tulumu u Nashvillu 2011. godine. Obnovili su svoje prijateljstvo koje je vrlo brzo preraslo u romantičnu ljubav. Oženjeni su već sedam godina te imaju dvoje djece.



Angela Bassett i Courtney B. Vance

Američki glumci upoznali su se kao studenti na Yaleu u osamdesetima, no nikad nisu bili ništa više od prijatelja jer je Courtney u to vrijeme imao djevojku. Ponovo su se sreli dekadu kasnije, obnovili svoje prijateljstvo te započeli hodati. Oženjeni su već više od dvadeset godina, ponosni su roditelji 13-godišnjih blizanaca Bronwyne i Slatera, ali i autori uspješne knjige po imenu "Friends: A Love Story" (Prijatelji: ljubavna priča).

Margot Robbie i Tom Ackerley

Margot i Tom upoznali su se na snimanju filma "Suite Francaise" na kojem je Tom radio kao asistent redatelja. Ubrzo su postali i cimeri te su s grupom prijatelja zajedno živjeli u Londonu. Nakon prijateljstva rodila se i ljubav koju su 2016. godine okrunili brakom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju