Inspiraciju za novu frizuru nerijetko pronalazimo i u svijetu slavnih pa pri dolasku u frizerski salon pokazujemo fotografiju slavne osobe čiju frizuru želimo "kopirati", bilo da je riječ o načinu šišanja ili boji kose. Neke frizure slavnih naročito su tražene.

Među najtraženijim frizurama i dalje je ona Jennifer Aniston koja godinama njeguje isti stil šišanja kose s malim promjenama nijansi boje. Riječ je o srednje dugoj lagano postepeno pošišanoj i lijepo isfeniranoj kosi, a takva frizura i pristaje većini lica.

Šiške-zavjese kakve nosi Camilla Cabello također su vrlo tražene, kao i frizure Kim Kardashian, Scarlett Johansson i Charlize Theron. Klijentice koje žele crvenkaste nijanse često traže boju kose kakvu imaju Emma Stone, Nicole Kidman ili Julianne Moore, otkriva Nikolina Perković, vlasnica frizerskog studija Nikas.

Slika nije dostupna I kao brinete i kao plavuše: 10 slavnih dama koje izgledaju sjajno sa svakom bojom kose

I muškarci inspiraciju za frizuru pronalaze među slavnim osobama, a jedna od najtraženijih muških frizura u njezinu salonu, dodaje Nikolina, je ona Harryja Stylesa.

Shag je modernizirana verzija frizure popularne sedamdesetih godina i devedesetih u eri grungea Nosi se "shag": Frizura koja će osvojiti i ljubiteljice zaglađene kose

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte devet ženskih i jednu mušku frizuru slavnih kakve najviše tražimo kod frizera, a možda vas njihove fotografije potaknu da i sami osvježite frizuru, pa možda i isprobate neku novu boju kose ili novi stil šišanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju