Đurđa Tedeschi, najbolje odjevena poznata Hrvatica po odabiru čitateljica Zadovoljne, svojim kombinacijama izaziva zanimanje kad god se pojavi u javnosti.

Bivša sutkinja mnogo vremena provodi u Dubrovniku i upravo su tamo fotografi zabilježili njezino najnovije modno izdanje.

Gospođa Tedeschi prošetala je Stradunom u baršunastom crnom kompletu sastavljenom od dugačke suknje i sakoa, ispod kojeg je odjenula top u maslinastoj nijansi zelene boje ukrašen čipkom.

Svaka njezina kombinacija obično je prepuna zanimljivih detalja i dodataka, a modnim znalcima ovaj put je za oko sigurno zapela njezina torba.

U pitanju je takozvana "shopper" torba slavne francuske modne kuće Givenchy.

Iza ovog naziva obično se kriju velike i prostrane torbe jednostavnih linija. Stvorene su prije svega za dnevne prigode u kojima nam je važno da uz sebe imamo razne sitnice bez kojih ne možemo izaći iz kuće.

Svoju kolekciju torbi Đurđa Tedeschi obogatila je svevremenskim Givenchyjevim modelom "Wing", ali ipak nije odabrala klasičnu verziju ove torbe.

Umjesto varijante napravljene od glatke kože odabrala je model s efektnijom teksturom ukrašen monogramom modne kuće te bijelim detaljima koji vizualno asociraju na ulične grafite.

Sviđaju li vam se više velike ili male torbe?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju