Ne morate kupovati torbice s dizajnerskim potpisom da biste imali modni dodatak koji izgleda lijepo i skupo. Postoje mali trikovi za kupovinu torbi s kojima ne možete pogriješiti, a koje će podignuti svaku modnu kombinaciju.

Prošivene torbe od mekane kože prepoznatljivi su model nekoliko slavnih modnih kuća. Nadahnuti ovim torbama mnogi su street style brendovi napravili svoje verzije od umjetne kože koje izgledaju fantastično, ali dolaze s mnogo manjom cijenom.

I torbe s (lažnim) krokodilskim i zmijskim uzorkom obično izgledaju skuplje nego što zaista jesu, pa ne čude da su već godinama vrlo popularne i da dolaze u svim mogućim bojama – od pastelnih nijansi, preko jarkih boja do klasičnih crnih modela.

Slika nije dostupna 20 većih i manjih modela torbi iz novih kolekcija koje će se nositi ovog proljeća

Ako želite torbicu koja izgleda skuplje, birajte modele asimetričnih i neobičnih oblika te naboranih tekstura jer takve torbe izgledaju unikatno i skupo.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali ..modela torbi do 249 kuna koje izgledaju skuplje nego što je to stvarno slučaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju