Kada biraju torbu za posao i svaki dan, mnogim ženama imperativ je da je torba praktična, prostrana, prilagodljiva raznim odjevnim kombinacijama i, naravno, lijepa.

 

Većinom se odlučuju za jednostavne i jednobojne modele u crnoj, smeđoj, bež i drugim bojama koje dobro izgledaju uz većinu drugih boja. Poželjno je i da torba ima pokoji pretinac i džepić kako bi u torbi vladao red i stvari se lakše pronalazile.

Slika nije dostupna Mini, midi i maksi: Koje čizme najbolje pristaju uz ove modele suknji i haljina?

Slika nije dostupna Već od 222 kn: 12 toplih jakni stvorenih za vjetar, kišu i minuse

Resice, lanci, remenčići... 15 šik gležnjača koje će izgledati top uz skinny hlače i haljine Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 15 Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 4 Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 14 +12 Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 5

Dobra nova torba može i popraviti dan, a upravo su torbice među najpopularnijim modnim dodacima koji žene najviše kupuju. Ako je došlo vrijeme da svoju garderobu obnovite novom torbom za posao, ali i za druge svakodnevne prilike, svakako kliknite u našu fotogaleriju na početku teksta u kojoj donosimo 13 modela od imitacije kože cjenovnog ranga od 130 do 249,90 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju