Većina slavnih dama svih generacija redovito boji kosu, neke od njih zbog želje za eksperimentiranjem, a mnoge iz praktičnih razloga – da bi prikrile sijede vlasi. Među njima je i 51-godišnja latino diva Jennifer Lopez.

Posijedjela sam prerano, već s 23 godine. Svakih nekoliko tjedana sređujem izrast. Mislim da ću jednog dana jednostavno prestati bojiti kosu. To bi bilo uzbudljivo. Voljela bih samo nestati na nekoliko mjeseci i vidjeti kako kosa izgleda kada je ne tretiram, priznala je J.Lo u intervjuu 2011. godine.

Od tada je prošlo 10 godina, ali ona još nije posustala od skrivanja sijedih. Međutim, u tome sve više posustaje španjolska kraljica Letizia.

U posljednje dvije godine sve rjeđe boji kosu, a njezini sijedi pramenovi sad su došli do izražaja. To uopće ne umanjuje njezinu ljepotu. Dapače, komentatori na društvenim mrežama većinom smatraju kako izgleda pomalo šik sa sijedim vlasima.

Glumica Jamie Lee Curtis doživjela je "prosvjetljenje" po pitanju bojenja kose u – frizerskom salonu.

Sjedila sam u stolici i zapitala se što to radim, zašto na svoju glavu stavljam kemikalije koje me užasno peku. Uđeš u neku prostoriju i nijedna osoba nema svoju prirodnu boju kose. Što to govori o nama?, rekla je Jamie.

Sijeda kosa...

glasova:

Sijede od svojih 30-ih ne skriva ni umjetnica Alexandra Grant, djevojka Keanua Reevesa. Posijedila sam u ranim dvadesetima i bojila kosu u sve moguće boje sve do trenutka kada više nisam mogla tolerirati njihovu toksičnost. U tridesetima sam pustila svoju kosu da posijedi, zaključila je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju