Angelina Jolie odavno nas je navikla na svoje standardne odjevne kombinacije u kojima prevladava crna boja, ali uvijek se ugodno iznenadimo kada glumica izađe iz svoje zone komfora i malo razigra stajling.

Međutim, jedan komad je svetinja u njezinu ormaru i ne odriče ga se, a to su - crne hlače. U privatno vrijeme najčešće je viđamo u haljinama i suknjama, a kada nosi hlače, to su gotovo uvijek modeli u crnoj boji i vrlo klasičnog kroja.

 Ako su u pitanju neka događanja poslovne prirode, tu alternative jednostavno nema i Angelina uvijek odabere crne hlače.

Sada je za ležerni izlazak sa 16-godišnjom kćeri Zaharom i 13-godišnjom Vivienne odjenula model u kakvom je nikad ne viđamo.
Bile su to svilene hlače modne kuće Dior iz njihove limitirane kolekcije Chez Moi koja je lansirana krajem 2020. godine. Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora, osmislila je kolekciju u prvim mjesecima pandemije i karantene.

Karantena nije imala velik utjecaj na moj način odijevanja jer sam i prije težila praktičnim i udobnim odjevnim komadima, od traperica do pulovera od kašmira. Diorova kolekcija Chez Moi inspirirana je našom potrebom za utjehom i elegancijom u ovim neviđenim vremenima. Željela sam napraviti liniju koja će na pratiti u ovom novom kontekstu kada je mnogo naših društvenih interakcija zamijenjeno vremenom koje provodimo kod kuće, kazala je Chiuri prošle godine za Harper's Bazaar.

Dio kolekcije su i udobni setovi koji se sastoje od svilenih hlača i košulja, a Angelina je za sebe odabrala upravo hlače iz jednog od setova.

Model u bijeloj boji ukrašen je crnim ilustracijama na kojima se svijet mitologije isprepliće sa zodijakom. Šireg je kroja pa tako garantira udobnost pri svakom koraku. Hlače je kombinirala s običnom bijelom majicom, natikačama ravnih potplata, bež kaputom i torbom u sličnoj nijansi.

Ova promjena možda i je mala, ali poprilično je osvježila stil predivne Angeline.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju