U losanđeleskom hotelu Hilton održana je 77. dodjela nagrade Zlatni globus.

Među uzvanicima je bila i Lopez koja je ove godine nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice za ulogu u filmu "Hustlers".

Nagradu u toj kategoriji naposljetku je osvojila Laura Dern za izvedbu u filmu "Marriage Story", a J.Lo se može utješiti titulom jedne od najbolje odjevenih slavnih damama na dodjeli.

Latino diva zablistala je u haute couture kreaciji modne kuće Valentino. Voluminozna trobojna haljina na prednjem dijelu ima masivnu mašnu zbog koja je ovo bilo jedno od najefektnijih izdanja na ovogodišnjem crvenom tepihu Zlatnih globusa.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Nepobjediva haljina za "sučeljavanje" s Bradom Pittom

Mnoge je Jennifer iznenadila ovim odabirom s obzirom na to da se na ovako glamuroznim i svečanim događanjima često pojavljuje u znatno provokativnijim i otvorenijim modelima haljina s visokim prorezima i dubokim dekolteima.

Jennifer Lopez bolje izgleda u...

glasova:

Tijekom ove sezone nagrada nosila je mnogo vrlo “pitomih” i damskih kreacija koje joj sjajno pristaju, a hoće li takvu haljinu odabrati i za predstojeću dodjelu Oscara saznat ćemo 10. veljače kada se u Los Angelesu održava dodjela te prestižne filmske nagrade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju