Djeca u londonskom vrtiću i maloj školi Stockwell Gardens doživjela su pravo iznenađenje kada je im je umjesto njihovih odgajateljica doručak donijela - Catherine Middleton.

Vojvotkinja od Cambridgea posjetila je vrtić u sklopu promocije svoje nove inicijative "5 Big Questions". Opet je pokazala kako je, kada su u pitanju ovakve kraljevske obveze, najopuštenija upravo u društvu mališana.

Nakon kratkog druženja s osobljem kuhinje vrtića, vojvotkinja se bacila na spremanje i posluživanje doručka. Nasmijana od uha do uha, sjajno se zabavljala s dječicom koja su joj pričala o tome što vole najviše vole jesti.

S obzirom na to da se radilo o vrlo opuštenoj prigodi, Catherine se odjenula u kombinaciju sastavljenu od ležernih odjevnih komada.

Crne traperice skinny kroja spojila je s puloverom francuskog brenda Sezane i prekrasnim plavim kaputom.
Kao i mnoge druge žene, vojvotkinja svoje odjevne kombinacije voli zaokružiti komadom nakita. Iako si može priuštiti i skupe komade, a ujedno ima i pristup kraljevskoj riznici nakita, često bira i vrlo povoljnu bižuteriju.

Tako je ovaj put opet nosila svoje stare naušnice brenda Accessorize koje se prodaju po cijeni od 5 funti (43 kune). U svojoj kolekciji bižuterije ima mnogo naušnica s potpisom tog brenda, a u galeriji pogledajte neke od njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju