Doris i Luka posjetili su jedan od čak 59 PRIMA salona i apsolutno se oduševili novim licem PRIMA salona koji krasi nova kolekcija hrvatskog namještaja vrhunske kvalitete.

 Tijekom traženja idealnih komada namještaja za njihov dom, odlučili su uzeti pauzu na ugodnoj Bari modularnoj garnituri i zamijetili novi detalj koji ih je čekao na pomoćnom stoliću iz COCO maison kolekcije.

Iznenadilo ih je posebno jesensko izdanje kataloga PRIMA interijera koje je u potpunosti posvećeno raznolikosti stilova interijera i postizanju stilski usklađenog doma.

Novo izdanje kataloga putovanje je kroz more pametnih rješenja i inspirativnih prizora za moderno, kvalitetno i funkcionalno opremanje svih prostorija doma.

Ovaj katalog predstavlja PRIMA grupu kakva je ona danas, nakon 25 godina rada i razvoja. Najveći hrvatski proizvođač namještaja predstavlja novu kolekciju za koju su zaslužne ideje PRIMA tima dizajnera, a koja je proizvedena u 8 vlastitih tvornica. Maštu će pokrenuti čak 100 stranica čiste inspiracije uz koju se lako stvara nova vizija doma po mjeri.

Doris je već odabrala PRIMA namještaj koji je uljepšao njezin interijer, ali je pronašla i nekoliko sitnica iz COCO maison dekorativne kolekcije uz koje će njen dom apsolutno zasjati. Raznolikost kolekcije iznenadila je i Luku koji se odmah zaljubio u nekoliko ukrasnih detalja u njegovom stilu.
Razmjena ideja i potraga za inspiracijom nastavila se u omiljenoj prostoriji oba gosta PRIMA salona – kuhinji!

Doris i Luka isprobali su sve funkcionalnosti Liberta kuhinje po mjeri i uvjerili se u brojne prednosti dizajna koji im može skratiti vrijeme pripreme hrane i pospremanja te osloboditi više trenutaka za stvaranje lijepih uspomena i isprobavanje novih okusa.

Obilazak PRIMA salona Doris i Luka završili su na idealnom mjestu za opuštanje i uživanje - novoj modularnoj garnituri Oliver - te posljednjim pregledom kataloga odabrali favorite koji će smjestiti u svoje domove.

Katalog će se distribuirati na vrata kućanstva po cijeloj Hrvatskoj, ali ako slučajno niste dobili svoj primjerak on Vas čeka u Prima salonima, a možete ga prelistati i na službenoj PRIMA web stranici:

https://www.prima-namjestaj.hr/prima-interijeri-jesen-2020

Želimo Vam ugodno listanje i uspješan proces uređenja Vašeg doma!

Za dodatne ideje i inspiraciju te informacije o pogodnostima u PRIMA salonima i webshopu zapratite na: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju