Korektor je proizvod koji ima svoje mjesto u kozmetičkim torbicama mnogih žena. Radi se o vrlo često neizostavnom dijelu make-up rutine koji žene koriste kako bi prikrile razne nepravilnosti na licu, od podočnjaka preko raznih mrljica do prištića i akni.

Dakle, na putu do besprijekornog izgleda korektor ima važnu ulogu i zato odabir najboljeg korektora nije uvijek najlakši zadatak.

Pronalazak savršenog proizvoda koji nam u potpunosti odgovara zna biti izazovan jer, kao i sa svim drugim proizvodima, ono što jednoj ženi savršeno sjeda na lice drugoj uopće neće odgovarati.

Lierac Perfect Skin Tekući puder SPF 20 289,00 kn Bez "nereda" na licu: Sedam pudera za problematičnu kožu sklonu aknama

Essence Lash Princess False Lash Effect maskara, 28,90 kn Jeftine čudotvorke: Pet povoljnih maskara koje žene ne prestaju hvaliti

A dobar korektor treba lijepo sjesti na lice i na njemu izdržati što duže a da ne "sklizne" čim izađemo iz kuće. Njegov je zadatak da magično prekrije sve sitnice koje nam smetaju - kao da nikad nisu bile tamo.

Slika nije dostupna BB čarobnice: 10 krema idealnih za nježno ujednačavanje tena

U galeriji smo izdvojili ponudu korektora koji bi mogli biti uspješni u ovom zadatku. I još jednom napominjemo da neće svakome odgovarati isti proizvodi, ali najbolje rješenje moguće je pronaći.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju