S porastom temperature u termometru odlučujemo se za udobne modne kombinacije u kojima nam neće biti vruće.

Sve više posežemo za lepršavim materijalima od prirodnih tkanina poput pamuka i lana u kojima se ne znojimo. Štoviše, u njima se često osjećamo kao da ne nosimo ništa na sebi. U ljetno vrijeme popularni su i tanki materijali poput viskoze koja klizi niz tijelo poput svile.

Ne čudi stoga što su midi i maksi suknje od takvih tkanina tražena roba – za sve od jednostavnih bluza, hlača, haljina i suknji.

Slika nije dostupna Anatomski modeli: 10 sandala i natikača u kojima vas noge sigurno neće boljeti

Brojne dame za svakodnevne odlaske na posao, u šetnju ili izlazak s prijateljicama biraju upravo lepršave modele suknji midi i maksi kroja koje su udobne za nošenje, a kombiniraju ih uz sandale otvorenih ili zatvorenih prstiju, ravnog đona ili s potpeticom.

Nose se raznobojni modeli, suknje s decentnim, ali i predimenzioniranim uzorkom.
Najudobniji su modeli s gumicom koji se prilagođavaju pojedinoj ženi i njezinim mjerama, a u modu se vraćaju i suknje na preklop ili one s visokim prorezom koje nalikuju na pareo.

Slika nije dostupna Od 84 kune: 13 sandala s malom potpeticom koje izgledaju super uz najobičnije traperice

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 15 modela lepršavih suknji za ljeto od 45 kuna do 1028 kuna u kojima se žene osjećaju kao da nemaju ništa na sebi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju