Trenutak u kojem polako počinjemo prelaziti iz zimskih u laganije proljetne kombinacije trenutak je i u kojem na gradskim ulicama počinjemo viđati sve više sjajnih modnih kombinacija.

Sunčani, topliji dani su naime razlog zbog kojeg sve više izlazimo i provodimo vrijeme na otvorenom, a lokacija koja se posebno ističe jest zagrebačka špica, na kojoj se redovito mogu vidjeti kombinacije koje mogu poslužiti i kao izvor inspiracije.

Iako nije nimalo neuobičajeno vidjeti neobične modne izbore, nama su ovaj put za oko zapele dvije mlade dame koje su dokazale da je klasika često najbolji izbor. Ono u čemu se njih dvije razlikuju jest izbor boja.

Dok je jedna od njih odlučila ići na sigurno s crnom bojom, druga se odlučila za svjetlije nijanse.

Djevojka u crnom iskombinirala je crne skinny traperice i crnu košulju. Preko je odjenula crni kaput, a kada je u pitanju obuća, odlučila se za crne mokasinke, jedan od omiljenih komada za prijelazno razdoblje. Točna na i cijele kombinacije bile su sunčane naočale i smeđa torba.

Dama u svjetlijoj kombinaciji na nogama je imala model tenisica koje već godina nemaju konkurenciju u proljetnim mjesecima. Uz bijele tenisice odjenula je "finjak" hlače u bež boji, bijelu košulju i bež kaput. Odlučila se i za torbu u puderasto ružičastoj boji, a cijela kombinacija bila je dodatno elegantna zahvaljujući zlatnim, decentnim komadima nakita.

Koja kombinacija je vaš favorit?

glasova:

Obje kombinacije na jednu višu, proljetnu razinu podigli su buketi cvijeća u rukama djevojaka.

Što se nas tiče, obje su djevojke za svoj klasični odabir zaslužile čistu modnu peticu, a u našoj anketi recite nam kojoj ste opciji vi skloniji - tamnoj ili svijetloj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju