Radimo na tome da svoje tijelo zavolimo baš onakvo kakvo je, ali ponekad naše nesigurnosti prevladaju, pogotovo u doba godine kada se moramo razodjenuti na plaži. Nije to nikakav poraz nego borba kroz koju svakodnevno prolazi mnogo žena.

Upravo je ovih dana trbuščić mnogima bolna točka. Koliko god se trudili prihvatiti ga, i dalje nam stvara nesigurnost. Samopouzdanje se jednostavno ne može nabildati preko noći i zato nam ponekad ipak treba neki modni saveznik koji će ga malo prikriti i tako nam pomoći da se osjećamo bolje na plaži.

Jednodijelni badići zato su apsolutni favoriti među ženama, ali oni nisu jedina opcija za kamuflažu trbuščića.

Slika nije dostupna Pet modela kupaćih kostima koji će zakamuflirati trbuh

Tu su i pojedini modeli dvodijelnih kupaćih kostima. Kako biste vizualno prikrili trbuh, možete odabrati modele kupaćih kostima s gaćicama visokog struka. Danas na tržištu postoje i modeli gaćica koji oblikuju struk i trbuh te funkcioniraju kao svojevrsni steznik.

Osim modela s gaćicama visokog struka, tu je i popularan tankini. Badić s dužim gornjim dijelom koji seže skroz do gaćica zadovoljit će sve ljubiteljice dvodijelnih modela u potrazi za badićem koji pokriva poput jednodijelnih modela.

U galeriji razgledajte modele dvodijelnih kupaćih kostima koji skrivaju trbuščić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju