Ella Dvornik svoj je životopis nedavno obogatila još jednom uzbudljivom stavkom – kreatorica odjeće. S Kristinom Burjom i domaćim brendom Krie Design hrvatska je influenserica stvorila limitiranu casule kolekciju po imenu KriEella koju je predstavila i na svojem Instagramu.

I krešendo na kraju ove godine! Jedna od mojih 'bucket list' želja prije nego navršim 30. je bila da dizajniram kolekciju! I našla sam savršenog partnera u ovom KrieMinalu moju @kriedesign.

Provele smo sate u njenoj radioni, crtala sam najružnije skice koji su na kraju njenom vrsnom rukom i znanjem postali ova Capsule limitirana kolekcija zvana #KriElla. A komadi su već dostupni za narudžbu na Krie web shopu! Pa kad je već ova ludnica obuci se u najljepše ruho za kućni party, napisala je Ella Dvornik na svojem Instagramu.

Kolekcija je namijenjena samosvjesnim ženama koje vole pomicati modne granice. Ne čudi stoga što se u kolekciji nalaze nesvakidašnji komad odjeće – polovični crop-sako koji se može kombinirati s klasičnim hlačama i košuljom kada želite dodati dozu unikatnosti svojem izdanju, ali i frak s džepovima.

KriElla kolekcija obuhvaća i asimetrični crno-bijeli blejzer koji se može nositi i kao mini haljina, ali i crne hlače visokog struka s pasicom u obliku slova V koji vizualno smanjuje obujam struka, a noge čini dužima.

Najviše pažnje, pak, privlači duga večernja haljina Ella s drskim prorezom koji započinje od struka te ograničava mogućnost za nošenje donjeg rublja.

Više o kolekciji pronađite na internetskim stranicama Krie Designa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju