Ella Dvornik-Pearce obožava dijeliti svoje modne kombinacije na društvenim mrežama. Na Instagramu je nedavno podijelila i jedno upečatljivo street style izdanje u jarkim bojama u kojima je nemoguće ostati nezamijećen.

Ella Dvornik-Pearce na Instagramu je objavila fotografiju u sunčanom izdanju sastavljenom od komada u narančastim i žutim nijansama.

Narančasto-žute hlačice s ombre efektom brenda Denimist istaknule su njezinu fit figuru, a spojila ih je s crop-topom dugih rukava.

Izdanje je zaokružila sa žutim štiklama s vrtoglavom potpeticom i platformom koje su ukrašene raznobojnim resicama. Riječ je o cipelama hrvatskog brenda Lendenko koje nosi od 2016. godine, a koje se sjajno kombiniraju uz obične traperice i mini haljine.

Koliko vi dugo nosite omiljeni par cipela?

glasova:



Ove sandale od Ledenka imam već 100 godina i jednostavno nikako da "ostare". Svake godine su u trendu. Dokaz da nije samo crno bezvremensko, napisala je hrvatska influenserica na Instagramu.


Upečatljivo izdanje podigao je još jedan trendovski komad – žuta torbica iz Bottega Venete koja donosi svojevrsni tekstilni pomak. Napravljena je, naime, od izdržljive tkanine chenille, koja se inače koristi u proizvodnji namještaja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju