Ella Dvornik-Pearce uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, te rado dijeli svoja street style izdanja na društvenim mrežama. Često puta pokaže kako se samo s jednim pomno odabranim detaljem može podignuti cijela kombinacija.

Hrvatska influenserica nedavno je podijelila i jedno vrlo nosivo izdanje sastavljeno od skinny traperica, pulovera i cipela na visoku potpeticu.

Točnije, odabrala je plavosivu vestu ukrašenu volanima koju je sparila s elastičnim modelom Salsa traperica Push in Secret glamour.

Slika nije dostupna Ella Dvornik: Zbunjujuće hlače zbog kojih se svi pogledi spuštaju na struk

Mamac za poglede, pak, bile su cipele s blok potpeticom od 10,5 centimetara hrvatskog brenda Hero4Heroes. Iza njega stoji riječka dizajnerica Marijana Hero čije su kreacije namijenjene snažnim ženama s izraženim stavom.

Ne čudi stoga što njezine cipele, torbice, ali i odjeću karakterizira razigrani dizajn, izražajne boje i pažljivo osmišljeni detalji.

Ella je odabrala zanimljiv model plavih metalik cipela s jarko-ružičastom potpeticom, zlatnim detaljima i tankim remenčićem na predjelu gležnja koje su se sjajno uklopile u ostatak outfita te ga dodatno razigrale.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju