Ella Dvornik-Pearce ljubiteljica je modnih igri i eksperimenata, pa ne čudi što se njezinoj garderobi nalaze brojni nekonvencionalni komadi odjeće. Štoviše, u opisu na Instagramu hrvatska je influenserica naglasila da je osoba koja nosi čudnu odjeću.

Ella Dvornik-Pearce na društvenim mrežama rado pokazuje svoje street style kombinacije i neočekivane komade odjeće. Svoje obožavatelje nedavno je iznenadila izdanjem u kojem su se posebno isticale nesvakidašnje hlače.

Točnije, nosila je rasprodani Burburryjev model od moher vune u bež boji iz kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine. Zbunjujući detalj? Dvostruki pojas zbog kojeg je nemoguće skrenuti pogled s predjela struka.

Hlače širokih nogavica se, naime, kopčaju na predjelu struka, no ispod pojasa „visi“ još jedan lažni dio sa zatvaračem, zbog čega se nekima može činiti da je riječ o prevelikom modelu. I pratiteljice hrvatske influenserice na Instagramu priznale su kako im se u prvi mah učinilo da Ella nosi suprugove hlače.

Slika nije dostupna Ella Dvornik: Štikle s iglenom potpeticom od 10 centimetara koje izgledaju mrak uz traperice

Slika nije dostupna Ella Dvornik: Suknja koju većina dama ima u ormaru, a sjajno izgleda uz tenisice

Majke mi, da sam mislila da ti i Charles imate istu boju hlača, pa si ih maznula... Znam da mu veste kradeš pa rekoh... Zakon su, samo je jedan od komentara na fotografiju.

U ovaj tip hlača najbolje je utaknuti top, a Ella ih je iskombinirala s crnom košuljom s balon-rukavima. Preko kombinacije nosila je ovogodišnji veliki hit – zelenu torbu od janjeće kože s predimenzioniranim zlatnim lancem talijanske modne kuće Bottega Veneta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju